IZRADA PROIZVODA PO MJERI

Izradu proizvoda radimo prema Vašim željama i našim savjetovanjem, prema tehničkim karakteristikama koje odgovaraju Vašim potrebama. Izrada radimo prema projektu kojeg uskladimo sa projektom vašeg cjelokupnog prostora i tako dobijemo najkvalitetnije rješenje za vaš prostor vodeći računa o njegovoj namjeni i mogućnostima.

Led linije izrađujemo po mjeri za sve vrste interijera i eksterijera. Npr. rasvjeta radnih ploha za kuhinje, rasvjeta za ormare, rasvjeta soba i kupatila, rasvjete stepeništa, indirektna rasvjeta led linijama ili vanjska rasvjeta…

Savjetovanje-01

SAVJETOVANJE

Zavisno o potrebama i željama kupaca postizanju željene atmosfere uloga svijetla često je zanemarena i podcijenjena. Sam projekt sastoji se od izračuna intenziteta svijetla (u luxima), smjera svjetlosnog snopa, djelovanje svjetla, način paljenja rasvjete, te je opisana i kvaliteta rasvjetnih tijela. Nepravilnim pozicioniranjem rasvjetnih tijela možete potrošiti znatna sredstva, a da ne budete zadovoljni dobivenim. Izradom projekta rasvjete svodimo mogućnost Vaše eventualne greške na minimum. Na taj način štedimo Vaš novac i omogućavamo Vam stvaranja željenog ambijenta.

Definiranje-karakteristika-01

DEFINIRANJE KARAKTERISTIKA

Nakon obavaljenog savjetovanja definiraju se same karakteristike proizvoda po mjeri i sukladno s tim priprema se jedna ili više ponuda.

Izrada-proizvoda-01

IZRADA PROIZVODA

Nakon odabira ponude Izrada se radi u dogovorenom roku. Ponekad za izradu je potrebno par radnih dana, ovisno o tehničkim karakteristikama proizvoda. Svi proizvodi se rade prema standardima potrebnim za dugotrajan i kvalitetan proizvod. Proizvode šaljemo prema dogovorenoj adresi.

VAŠ PROJEKT

Prepustite vaš projekt našem timu koji sa preko 150 odrađenih projekata zasigurno može pronaći kvalitetno rješenje.

Proslijedite nam vaše kontakt i projektne informacije kako bismo započeli sa realizacijom vaših ideja.